How to be a Baddie

Dit zijn tips over hoe je een baddie wordt!



Disclaimer: 

Een baddie is niet iemand met een slechte attitude of slecht invloed.

Definitie baddie: 

Een meisje of jongen die onafhankelijk is en weet hoe die voor zichzelf zorgt. Deze persoon doet wat hij/zij wilt in het leven. Draagt wat hij/zij wilt en is zelfzeker.


1. Wees jezelf 👧👦


Hoe gek je dan ook mag zijn. Je personaliteit is wie jij bent en iedereen heeft zijn eigen karaktertrekjes. Verstop de jouwe niet! Je hoeft niet zoals de rest te zijn. En als je in een situatie zit waar je niet volledig jezelf kan zijn, than fake it until you make it.( Vervals het totdat je je hoogtepunt hebt bereikt.)

2. Doe wat JIJ leuk vindt


Mensen denken nu waarschijnlijk aan school. Wel als je in een richting zit omdat je vriendin daar ook zit en niet omdat jij dat leuk vindt stop ermee. Doe wat JIJ leuk vindt. En trouwens school in het algemeen is niet leuk maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. En school/studies is geen keuze , we hebben leerplicht. Ik wil het hebben over dingen die je buiten school kunt , in het leven. Als je een hobby hebt die "voor meisjes" is en je bent een jongen. Just do it. Omgekeerd ook.
Als je ergens naartoe gaat met je vrienden , werk actief mee bij de beslissingen. Misschien eindigen jullie met een activiteit die je niet eens leuk vindt. En in het leven doe wat je wilt okee. Doe wat je leuk vindt om te doen.

3. Wees onafhankelijk 


Doe dingen waarvan niemand het eerst moet zeggen tegen je. Steun op jezelf. Bouw niet op iemand anders , je weet nooit wanneer ze je laten vallen. Dus wees niet afhankelijk van iemand.


4. Vertel anderen niet over je goals en geheimen


Houd het voor jezelf , je weet nooit wanneer iemand je plannen wilt saboteren.

5. Wees positief 💚

Iedereen houdt van een positieve bron die alles opbeurt en leven in de groep brengt.

6. Schone kleren 


Het is oké als je dezelfde kleren aandoet maar niet rondlopen met zweterige kleren die je al een maand draagt , niemand vindt dat gewoon fijn, je medemens , je lichaam en het kledij zelf.


7. Leuke kleren👚


Daarmee bedoel ik wat JIJ persoonlijk leuk vindt , draag wat je leuk vindt , zonder te denken wat gaan andere mensen vinden. Hoe anders het ook mag zijn. Heb een unieke stijl die van jou is.

8. Niet iedereen vertrouwen 


Deze is zo belangrijk , zo veel mensen trappen er in. Als je net iemand ontmoet wees geen open boek die al je geheimen meteen gaat toevertrouwen. Je weet nooit hoe die persoon in het begin is of in het algemeen. Dus pas op.

9. Wees lowkey🔑


Dat houdt in dat wat je doet in je privéleven, privé is. En niet dat iedereen elk detail weet.

10. Blijf uit drama


Je wilt niet bekend staan om drama. Niemand vindt een persoon leuk die heel de tijd om drama staat. Het kan grappig zijn om te kijken maar wees niet betrokken.

11. Maak plannen en hou je eraan


Heb je een goal dat je graag wilt bereiken , doe je best en geraak er!


12.Wees zelfverzekerd


Dit is de sleutel. Zelfverzekerdheid helpt je zo veel op spiritueel en mentaal level. Het geeft je een boost. Het kan je niets schelen wat anderen van je denken. En dat is zeker een kenmerk van een baddie. Je doet gewoon wat je wilt, je draagt wat je wilt , je bent wie je bent en het kan je niets schelen wat anderen denken.

Heb je al deze kenmerken en tips gevolgd dan gefeliciteerd, je bent een baddie!💕

Kan je je hier in vinden , dan congrats je bent al een baddie!💕


Xx


Theblacknerdybadass

Reacties

Populaire posts